Diensten

Binnen ieder bedrijf is een constante stroom van documenten gaande. Facturen, orders, adressen en brieven moeten worden geprint, verstuurd, opgeslagen en gedeeld. De diensten van ASI Document Management zorgen ervoor dat een bedrijf de documentenstroom beter kan managen: dit betekent dat bedrijven op een duurzame manier veel tijd, geld en energie besparen. Behalve het leveren van printapparatuur biedt ASI Document Management daarom meerdere oplossingen zoals Document management, Digitaal Archief, Scannen en OCR.

Wat is Document Management?
Het efficiënt beheren van uw documentenstroom, dat is Document Management. Onder Document Management verstaan we alle handelingen die u doet om uw gegevens digitaal te verwerken, ontvangen, af te drukken of om op te slaan. Het gaat dus niet alleen om het scannen maar juist ook om het slim verwerken van bestanden. Door de juiste inzet van machines en document gerelateerde diensten kunt u uw processen efficienter inrichten en bespaart u naast geld ook veel tijd.

Klik hier om meer te lezen over de Document Management oplossingen van ASI Document Management

Wat is een Digitaal Archief?
Met een goed georganiseerd Digitaal Archief van ASI Document Management bent u in staat de terugzoektijd van documenten te reduceren naar enkele seconden. Bovendien kan een Digitaal Archief als back -up dienen voor al uw applicaties zoals boekhoudprogramma´s en HRM en CRM pakketten.

Klik hier om meer te lezen over de Digitale Archief mogelijkheden van ASI Document Management

Wat is OCR (Optical Character Recognition)?
Gescande documenten automatisch laten herkennen en verwerken, dit kan op twee manieren. ASI Document Management biedt zowel oplossingen voor Zone OCR, waarbij alleen bepaalde zones gescand worden, als voor Freeform OCR. Bij deze laatste manier worden woorden gescand en op basis hiervan opgeslagen en verwerkt.

Klik hier om meer te lezen over de OCR mogelijkheden van ASI Document Management

Wat zijn de mogelijkheden met scan oplossingen?
Documenten scannen en direct mailen, opslaan in het Digitaal archief of delen via Sharepoint kan tegenwoordig met één druk op de knop.

Klik hier om meer te lezen over de scan oplossingen van ASI Document Management

Een flexibel contract bij ASI Document Management

Een ander groot voordeel van samenwerken met ASI Document Management is dat we een flexibel contract kunnen aanbieden zodat apparatuur en printvolumes jaarlijks aangepast kunnen worden aan de behoefte van de klant.

Overname contract

ASI Document Management kan bedrijven veel geld besparen door het huidige contract over te nemen van een bedrijf. Dit kan tot een besparing van wel 80% zorgen.

Neem contact met ons op

Productkeuze

Kies de juiste printer voor uw kantoor en medewerkers

Maak uw keuze hier >>

Service

Heeft u een storing? Bel ons op 024-7508428 of ga naar ons Online Service Center.Sitemap

copyright ASI document management - disclaimer - webdesign: Prode