Document Management

Wilt u meer grip krijgen op de documentenstroom binnen uw organisatie (document management)?

Kijk dan eens naar de verschillende producten op onze site. Met deze geavanceerde kopieermachines / multifunctionals heeft u de mogelijkheid documenten via het apparaat direct op de juiste plaats binnen uw applicatie(s) weg te zetten. Het gehele proces van digitaal scannen, opslaan en snel terugvinden van documenten kan hiermee worden gerealiseerd en dus kunt u met Document Management uw processen optimaliseren. Het scannen van inkomende facturen valt hier natuurlijk ook onder. U kunt uw documenten stromen optimaliseren door uw facturen in te scannen, te digitaliseren en digitaal te verwerken.

Document Management

Onder Document Management worden alle handelingen verstaan die u doet om uw gegevens digitaal te verwerken, ontvangen, af te drukken of op te slaan. Het gaat dus niet enkel en alleen om het scannen. Het betreft alles wat u op dit moment doet met uw document, of deze nu nog hard copy of al digitaal zijn, maakt niet uit. U behandelt uw document met bepaalde regels en rechten.

Interne Post

Ook uw interne post valt hieronder en zou u eventueel kunnen digitaliseren, waardoor u tijd en dus geld bespaart. U filtert vooraf al de juiste post en werkt dus alleen met relevante post en geen reclame en dergelijke.

Meer weten?

Wij treden graag met u in contact om te kijken waar wij u kunnen helpen met digitalisering van document stromen en uw document management. Met jarenlange ervaring op dit gebied, hebben wij een aantal specialisten in dienst en de juiste partners gevonden om u te helpen met deze vraagstukken.

Productkeuze

Kies de juiste printer voor uw kantoor en medewerkers

Maak uw keuze hier >>

Service

Heeft u een storing? Bel ons op 024-7508428 of ga naar ons Online Service Center.Sitemap

copyright ASI document management - disclaimer - webdesign: Prode