Kopieermachine leasen

Een kopieermachine leasen bij ASI Document Management

Het leasen van een kopieermachine heeft veel voordelen. Zowel voor kleinere ondernemers als grotere bedrijven heeft ASI Document Management passende kopieermachines. Een kopieermachine leasen is mogelijk voor verschillende periodes. ASI Document Management heeft een portfolio van hoogwaardige merken met uiteenlopende specificaties.

Het leasen van een kopieermachine bij ASI Document Management heeft verschillende voordelen:

1

Snelheid

Van offerte tot installatie: ASI Document Management heeft de specialisten en teams in huis om snel te schakelen. We helpen mensen met het maken van de juiste keuze kopieermachine en zo nodig kan een leasecontract dezelfde dag geregeld zijn.

2

Flexibiliteit

Als er tijdens de contractperiode andere wensen zijn dan kan ASI Document Management hier snel in schakelen. Er kan een ander model kopieermachine geleased worden of er kan gekozen worden voor het leasen van een printer of het leasen van een multifunctional.

3

Gemak

Een kopieermachine leasen heeft als derde voordeel dat ASI Document Management er ook voor zorgt dat het serviceteam altijd klaar staat voor bedrijven. Wanneer er toner nodig is of een storing gemeld moet worden is één telefoontje voldoende.


Trend

Flexibiliteit gaat boven bezit. Daarom is het leasen van een kopieermachine helemaal van deze tijd. Het bezitten van een kopieermachine is voor veel bedrijven geen must meer. Liever willen zij de zekerheid van een flexibel contract en een hoogwaardige kwaliteit.

Professioneel

Wie een kopieermachine gaat leasen kan vaak een beter model tot zijn beschikking hebben dan wanneer hij er een koopt. Alle printers, kopieermachines en multifunctionals van ASI Document Management zijn gemaakt voor de zakelijke markt en voorzien van de nieuwste specificaties.

Offerte

Benieuwd naar de kosten van een lease printer? Vraag een offerte aan en binnen no-time zijn de kosten en mogelijkheden helder. De prijs van het leasen van een printer is afhankelijk van het model, de looptijd en het aantal prints of kopieën iemand verwacht te maken.

Meer dan printen

ASI Document Management heeft naast Kopieermachines ook printers en multifunctionals. Een multifunctional is een printer waar onder andere scans en kopieën mee gemaakt kunnen en die soms ook een fax functionaliteit heeft.

Kijk hier voor meer informatie over het leasen van een printer of het leasen van een multifunctional.


Vraag hier een offerte aan

Productkeuze

Kies de juiste printer voor uw kantoor en medewerkers

Maak uw keuze hier >>

Service

Heeft u een storing? Bel ons op 024-7508428 of ga naar ons Online Service Center.Sitemap

copyright ASI document management - disclaimer - webdesign: Prode