Multifunctional leasen

Een multifunctional printer leasen bij ASI Document Management

Ondernemers die flexibel willen zijn en toch de beste kwaliteit wensen zijn het beste af met het leasen van een multifunctional printer. Wilt u een multifunctional leasen? ASI Document Management levert de meest hoogwaardige merken met de nieuwste specificaties gericht op de zakelijke markt.

Wat is een multifunctional?

Wie op zoek gaat naar informatie over het leasen van een multifunctional kan meerdere termen tegenkomen. Zoals een ´all-in-one´ of een ´MFP´ (multifunctional printer). ASI Document Management gebruikt de term multifunctional, wat betekent dat het om een printer gaat met meerder functionaliteiten zoals scannen, kopiëren en faxen. Bekijk op onze producten pagina al onze multifunctionals.

Wat zijn de voordelen van het leasen van een multifunctional?

1

Snelheid

ASI Document Management helpt je met het maken van de juiste keuze en kan zo nodig binnen een dag een lease multifunctional leveren. Het voordeel van het leasen van een multifunctional printer is dat ASI Document Management de specialisten heeft om snel te schakelen, zowel commercieel als technisch.

2

Flexibiliteit

Een kleinere of juist een grotere printoplossing leasen: het voordeel van leasen bij ASI Document Management is dat het model ook tijdens het contract gewisseld kan worden. Tevens kan een multifunctional omgeruild worden voor een lease printer of een lease kopieermachine.

3

Gemak

Een multifunctional leasen heeft als voordeel dat voor het bestellen van toner of het melden van een storing staat het serviceteam van ASI Document Management altijd klaarstaat.


Trend

Het leasen van een printer, multifunctional of kopieermachine is helemaal van deze tijd. Het bezitten van een printer is voor veel bedrijven geen must meer. Flexibiliteit gaat boven bezit.

Professioneel

Alle multifunctionals van ASI Document Management zijn gemaakt voor de zakelijke markt en voorzien van de nieuwste specificaties.

Offerte

Benieuwd naar de kosten voor het leasen van een multifunctional? Vraag een offerte aan en de kosten zijn binnen no-time bekend. De prijs van het leasen van een printer is afhankelijk van het model, de looptijd en het aantal prints dat iemand verwacht te maken.

Alles-in-één

ASI Document Management heeft naast multifunctionals, ook lease kopieermachines en printers voor de zakelijke markt en beschikt over een eigen serviceteam.


Vraag hier een offerte aan

Productkeuze

Kies de juiste printer voor uw kantoor en medewerkers

Maak uw keuze hier >>

Service

Heeft u een storing? Bel ons op 024-7508428 of ga naar ons Online Service Center.Sitemap

copyright ASI document management - disclaimer - webdesign: Prode