Printer leasen

Slim: een printer leasen bij ASI Document Management

Een printer leasen bij ASI Document Management is een slimme oplossing voor ondernemers en bedrijven die een goede en duurzame kwaliteit wensen maar toch flexibel willen zijn. ASI Document Management heeft een portfolio van hoogwaardige merken (waaronder Ricoh en Develop)  met uiteenlopende specificaties.

Het leasen van een printer heeft meerdere voordelen:

1

Snelheid

ASI Document Management helpt je met het maken van de juiste keuze en kan zo nodig binnen een dag een lease printer leveren. Het voordeel van het leasen van een printer is dat ASI Document Management de specialisten in huis heeft om snel te schakelen, zowel commercieel als technisch.

2

Flexibiliteit

Een kleinere printer omwisselen voor een groter model: het voordeel van leasen bij ASI Document Management is dat de printer ook tijdens het contract gewisseld kan worden. Tevens kan een printer omgeruild worden voor een lease multifunctional of een lease kopieermachine.

3

Gemak

Een printer leasen betekent ook gebruik maken van de service van ASI Document Management. Voor het bestellen van toner of het melden van een storing staat het serviceteam klaar.


Trend

Het leasen van een printer is helemaal van deze tijd. Het bezitten van een printer is voor veel bedrijven geen must meer. Flexibiliteit gaat boven bezit.

Professioneel

Wie een printer gaat leasen kan vaak een betere printer tot zijn beschikking hebben dan wanneer hij er een koopt. Alle printers van ASI Document Management zijn gemaakt voor de zakelijke markt en voorzien van de nieuwste specificaties.

Offerte

Benieuwd naar de kosten van een lease printer? Vraag een offerte aan om snel inzicht in de kosten en mogelijkheden te hebben. De prijs van het leasen van een printer is afhankelijk van het model, de looptijd en het aantal prints dat iemand verwacht te maken.

Meer dan printen

ASI Document Management heeft naast printers ook kopieermachines en multifunctionals. Een multifunctional is een printer waar scans en kopieën mee gemaakt kunnen en die soms ook nog een fax functionaliteit heeft.

Kijk hier voor meer informatie over het leasen van een kopieermachine of het leasen van een multifunctional.


Vraag hier een offerte aan

Productkeuze

Kies de juiste printer voor uw kantoor en medewerkers

Maak uw keuze hier >>

Service

Heeft u een storing? Bel ons op 024-7508428 of ga naar ons Online Service Center.Sitemap

copyright ASI document management - disclaimer - webdesign: Prode