Het 3 Stappenplan van ASI Document Management

Van aanvraag tot installatie in 3 stappen

Of u nu dagelijks een paar printjes wilt maken of complexe bedrijfsprocessen moet digitaliseren, wij van ASI Document Management kunnen u helpen met de juiste oplossing. Snel, eenvoudig en betaalbaar.

1

Ga naar productkeuze tool van ASI Document Management om erachter te komen welke printoplossing voor uw situatie geschikt is.

Heeft u behoefte aan document management oplossingen, OCR of scanoplossingen kijk dan eens op onze service pagina om u te oriënteren of neem contact op met één van de ASI Document Management.

2

Vraag een offerte aan en een accountmanager neemt persoonlijk contact op.

Een offerte aanvragen is eenvoudig en het laat u snel zien wat de mogelijkheden zijn voor het leasen of kopen van een printer, multifunctional of kopieermachine.

3

Maak een afspraak voor de installatie en u kunt weer aan het werk.

Een monteur van ASI Document Management komt de machine installeren en legt uit hoe het apparaat werkt. Zijn er vragen dan heeft u altijd snel antwoord via onze Q&A lijst of door contact op te nemen met één van onze servicemedewerkers.


Extra flexibel

Maakt u de keuze voor een flexibel contract? Dan heeft u ieder jaar de vrijheid om te kijken of de printer, kopieermachine of multifunctional nog past bij uw bedrijfsomvang en processen. Ook uw afspraken over afdrukvolumes kunnen jaarlijks herzien worden.

Heeft u al een leasecontract?

Least u momenteel al een printer, kopieermachine of multifunctional en wilt u weten of het voordeliger kan? Laat uw leasecontract overnemen door ASI Document Management en bespaar snel op printkosten.

En de service?

Die is ook heel snel, eenvoudig en goed. Wanneer u ons belt hoeft u niet door een ingewikkeld keuzemenu of langs 5 mensen om uw vraag te stellen. ASI Document Management wil het klanten zo eenvoudig mogelijk maken om een kopieermachine, printer of multifunctional te leasen of te kopen; dan is een goede en vriendelijke service onmisbaar.

Productkeuze

Kies de juiste printer voor uw kantoor en medewerkers

Maak uw keuze hier >>

Service

Heeft u een storing? Bel ons op 024-7508428 of ga naar ons Online Service Center.Sitemap

copyright ASI document management - disclaimer - webdesign: Prode